Sot në Amsterdam është hedhur shorti për Ligën e Kombeve, ku nuk do të mungojnë përballjet e mëdha.

Liga A

 • Grupi 1: Holanda, Italia, Bosnja dhe Polonia.
 • Grupi 2: Anglia, Belgjika, Danimarka dhe Islanda.
 • Grupi 3: Portugalia, Franca, Kroacia dhe Suedia .
 • Grupi 4: Gjermania, Spanja, Zvicra dhe Ukraina.

Liga B

 • Grupi 1: Austria, Norvegjia, Irlanda e Veriut dhe Rumania.
 • Grupi 2: Çekia, Skocia, Sllovakia dhe Izraeli.
 • Grupi 3: Rusia, Serbia, Turqia dhe Hungaria.
 • Grupi 4: Uellsi, Finlanda, Republika e Irlandës dhe Bulgaria.

Liga C

 • Grupi 1: Azerbaixhan, Luksemburg, Qipro, Mali i Zi
 • Grupi 2: Armenia, Estonia, Maqedonia e Veriut, Gjeorgia
 • Grupi 3: Kosova, Greqia, Sllovenia, Moldavia.
 • Grupi 4: Shqipëria, Bjellorusia, Lituania, Kazakistani.

Liga D

 • Grupi 1: Ishujt Faroe, Letonia, Andorra dhe Malta.
 • Grupi 2: Gjibraltari, Liechtenstein dhe San Marino.

Ndeshjet do të zhvillohen brenda tre muajve (shtator, tetor, nëntor).