Në Vlorë u zhvillua kampionati kombëtar i pingpongut individual dhe ekipor për U-9 dhe U-15.

Ilai Bishqemi i ekipt të Elbasanit u shpall Kampion Kombëtar për Djem U-9, nën drejtimin e tranjeres Greta Kovaçi.

Ja renditja e plotë:

Vendi 1 Ilia Bishqemi, Elbasani
Vendi 2 Priam Loli, Tirana
Vendi 3 Gren Emanuel Janku, Tirana
Vendi 3 Amar Lozi, Gjikondi