Në 24 orët e fundit janë testuar 33 persona të dyshuar, prej të cilëve janë konfirmuar 13 raste të reja me COVID-19:
– 8 qytetarë nga Tirana, 1 nga Kavaja, 1 nga Durrësi dhe 3 qytetarë nga Korça.

Deri në këto momente janë testuar 804 raste të dyshuara dhe prej tyre janë të konfirmuar pozitivë me COVID-19, 89 raste.

Nga totali i rasteve të konfirmuara, 58% janë meshkuj dhe 42% janë femra. Mosha mesatare e totalit të rasteve pozitive është 48 vjeç.

Ndërsa shpërndarja gjeografike e rasteve pozitive, është si vijon:

•Tiranë 63 qytetarë
•Durrës 6 qytetarë (1 i vdekur)
•Lushnje 2 qytetarë (1 i vdekur)
•Elbasan 2 qytetarë
•Fier 8 qytetarë
•Rrogozhinë2 qytetarë
•Kavajë 3 qytetarë
•Korçë 3 qytetarë