Parashikime të reja nga faqja e specializuar e internetit Footy Headlines mbi fanellën e mundshme të Nerazzurrëve në shtëpi në sezonin 2022-2023.

Tashmë i njohur rikthimi në vijat klasike, vëmendja i kushtohet nuancës së blusë dhe risia që lidhet me sponsorin. Këtu janë imazhet e para.