Interi ka bërë një ofertë për të nënshkruar me mbrojtësin e majtë Borna Sosa (1998) të Stuttgartit, pasi ata kërkojnë të nënshkruajnë një zëvendësues të mundshëm për Robin Gosens (1994).

Bayer Leverkusen ka dalë për Gosens dhe ata duan të nënshkruajnë me gjermanin në një marrëveshje fillestare huazimi me detyrimin për të blerë.

Mediat italiane kanë raportuar se Nerazzurrët e shohin Sosa si një zëvendësues të mundshëm për Gosens dhe ata kanë ofruar një hua të kushtueshme fillestare për 2 milionë euro me opsionin për ta blerë lojtarin përgjithmonë verën e ardhshme për 18 milionë euro të tjera.

Ata nuk kanë arritur ende një marrëveshje me Shtutgartin dhe po punohet për të gjetur një marrëveshje potenciale pasi klubi gjerman kërkon shitjen e menjëhershme për 20 milionë euro.

Është thënë se në kërkimin e tyre për të gjetur një zëvendësues të mundshëm për Gosens, Interi kishte si alternativën e parë Marcos Alonson, por spanjolli është në rrugën e tij drejt Barcelonës.