Lorenzo Insigne (1991) e ka të qartë që mund të largohet nga Napoli dhe e ka pranuar këtë fakt.

E vërtetë, ekziston kjo mundësi”, kishte deklaruar ai gjatë kohës teksa ishte duke  ngrënë mëngjesin me shokët e tij të skuadrës.

Napoli nuk i ofron pagë më të larte se 3.5 milionë euro ndërsa Interi ka arrituar t’i ofrojë 6 milionë euro që me bonuse mund të shkojë deri në 7 milionë euro.

Interi i ka ofruar Napolit rreth 15 milionë euro plus sulmuesin Alex Sanchez (1988).

De Laurentiis kërkon 30 milionë euro, por nëse Interi përfshin mesfushorin uruguajin Mattias Vecino (1991), ai mund ta pranojë pasi kilianin e refuzoi për shkak të rrogës së lartë që ai ka te Interi.

Lorenzo Insigne zbuloi një ditë më parë se Interi, papritur, kishte filluar të mendonte për të nga menaxheri i tij, Vincenzo Pisacane, i cili padyshim vepron si një urë lidhëse. Megjithatë Insigne as nuk dyshonte se lajmet mund të shpëtonin aq nga rrjeti i konfidencialitetit, madje të dilnin edhe shifrat e operacionit që ka nevojë për kohën e tij.