Interi ka publikuar fanellën e dytë, atë të transfertës për sezonin 2020-2021.

Ajo është e bardhë me kuadrata me vijat blu e të zeza.

Ka të qendisur stemën dhe jakën e ka në formë V.

Tifozët nuk e kanë pëlqyer shumë duke e quajtur si pizhama ose mbulesë tavoline.