Inter shikon të ardhmen ndërsa paraqet logon e re nga 2021-22 sot (30 mars), duke rihapur klubin e futbollit si një markë globale. ‘Emri im është historia ime’.

Inicilet I dhe M ndërthuren me një rreth të dyfishtë më të zezë dhe blu rreth tij, një identitet i ri vizual i lidhur me të kaluarën dhe qytetin e Milanos.

Logoja e re do të shfaqet në Viale della Liberazione dhe do t’i bashkëngjitet menjëherë disa prej produkteve zyrtare, sipas La Gazzetta dello Sport.

Ndeshja e parë me kreshtën e re do të jetë në vitet 2021-22, por tifozët do të jenë në gjendje ta shohin atë në rrobat e lojtarëve gjatë stërvitjeve që Interi e zhvillon ndaj Cagliarit më 11 prill.

La Gazzetta dello Sport thekson se Suning rifillon strukturimin e klubit, por vazhdojnë të jenë në krizë financiare.

Nevojitet të ardhura të mëdha, por gazeta raporton se ideja për të hapur një revolucion të markës gjatë kohës së krizës tregon se pronarët synojnë të vazhdojnë me Nerazzurrët.

Pagesat në pritje të planifikuara për në fund të marsit duhet të shlyhen nesër (31 mars), nga pagat e janarit deri në këstin prej 10 milionë euro të tarifës së transferimit të Achraf Hakimit nga Real Madrid.