Interi ka kohë që vazhdon interesimet prej disa kohësh për anësorin sulmues Antonio Nusa sic raporton FcInterNews.

I lindur në 2005Langhus, me origjinë nigeriane me pasaportë norvegjeze, i mbiquajtur “Neymar skandinav”, talent i pastër, driblim, kontroll i shkëlqyer i topit, goditja, roli i tij i preferuar është krahu i majtë të shkojë për të përfunduar me të djathtën, që e ka këmbën e tij, por mund të luajë në çdo fushë të përparme.

Vlerësimi i tij është 4 milionë euro, ai pëlqehet nga shumë dhe pashmangshmërisht ka shumë konkurrencë.