Nga diskutueshmëria e zgjedhjeve presidenciale të SHBA-së, te pandemia e coronavirusit e deri te vdekjet e njerëzve të famshëm që na tronditën të gjithëve, 2020 ka qenë padyshim një vit i shënuar nga kriza dhe tituj të zymtë të lajmeve.

Rezultatet më të prirura të vitit Google për vitin 2020 nuk përfshijnë, për shembull, ndonjë gjë që lidhet drejtpërdrejt me presidentin Trump, siç mund të prisni. Kërkimet për të janë të larta dhe qëndrojnë të larta nga një vit në tjetrin.

Duke pasur parasysh këtë kornizë, nuk duhet të keni asnjë problem të hamendësoni dy artikujt kryesorë të kërkimit për vitin: “Rezultatet e zgjedhjeve” dhe “coronavirusi”.

Për të parë një listë të plotë, këto ishin kërkimet kryesore në Google për vitin 2020:

  1. Rezultatet e zgjedhjeve
  2. Coronavirus
  3. Kobe Bryant
  4. Përditësim rreth coronavirusit
  5. Simptomat e coronavirusit
  6. Zoom
  7. Kush po i fiton zgjedhjet
  8. Naya Rivera
  9. Chadwick Boseman
  10. PlayStation 5.