Strukturat e Partise Socialiste kane nderzur motoret e fushates.

Kryebashkiaku Gledian Llatja shprehet: “Në një takim miqësor me Asamblenë Socialiste e Njësisë 3 #Elbasan 🌹 Jemi në një komunikim të vazhdueshëm me organizatat tona dhe antarësinë për të vënë theksin në organizimin e #25Prillit 🗳 për të vijuar punët e mira dhe projektet zhvilluese për #ElbasaninqëDuam 🇦🇱#PSElbasan #Mandati3