Të ndalojmë pak  tek detaji i vogël në dukje, por shumë, shumë i rëndësishëm ne kete prag festash.Ç’keni ndërmend të bëni me thonjtë këto festa? Eshtë koha e dritave dhe asgjë nuk sjell më shumë festë se sa shkëlqimi, xixat dhe ngjyrat plot jetë. Për t’u frymëzuar, hidhini një sy modeleve që ju kemi paraqitur më poshtë.

Nisim nga thonjtë bazikë. French nuk del kurrë nga moda dhe i përshtatet çdo sezoni!

Thonjtë “me zbukurime” shkojnë me pemën!

Mos harroni që jeshilja është shumë në modë.

Nëse zgjidhni të qëndroni tek ngjyrat e thjeshta, mos harroni ca xixa mbi to.