Këngëtarja Jonida Maliqi pak momente më parë na e ka ëmbëlsuar ditën me një foto të saj kur ishte fëmijë.

Fotoja ishte e postuar nga një ‘fanpage’ nën emrin e saj, megjithatë Jonida nuk nguroi por e postoi në llogarinë e saj personale.

Ajo paska qenë po aq simpatike, syqeshur dhe shumë e ëmbël që fëmijë.

Komentet e bukura të fansave të cilët e kishin publikuar foton sigurisht që s’mund të mungonin.