Manuel Locatelli (1998) do të jetë një lojtar i Juventusit. 

Sassuolo pranoi ofertën për huazim dyvjeçar falas me detyrim blerjeje të pakushtëzuar për një total prej 35 milionë euroshqershor 2023 përfshirë shpërblimet (të thjeshta, por edhe më të vështira për t’u arritur).
T
akimi i drekës mes palëve ishte vendimtar dhe tani pritet vetëm zyrtarizimi.