Fakti që portugezi Tiago Djalo (2000) do të largohet nga Franca dihet mirë, por në planet e Interit ka qenë gjithmonë një transferim i lirë qershorin e ardhshëm, në përfundim të natyrshëm të kontratës pas dëmtimit disa muaj më parë, siç ndodhi për Marcus Thuram.
Kishte patur edhe idenë për ta marrë atë përpara në janar, por përshtatja e Bisseck dhe rikthimi i urgjent i rikuperimit të Pavard dhe De Vrij bëri që ky opsion të lihej mënjanë në favor të blerjes së Buchanan për krahun e djathtë.

Prandaj, Djaló-s do t’i duhet të presë gjashtë muaj në një mjedis që ai e di që nuk e dëshiron dhe duhet të largohet: jo perspektivë nga më të mirat, veçanërisht nëse klubi dëshiron të fitojë një minimum parash nga shitja. Juventusi përshtatet në këtë tablo, pasi ka vend për një mbrojtës duke qenë se Huijsen pritet të largohet në formë huazimi dhe do të ketë akoma më shumë në qershor me largimin e Alex Sandros në fund të kontratës. Prandaj, Zonja e Vjetër ka ofruar 3 milionë euro fikse dhe bonuse deri në 2 milionë euro të tjera e kështu mund të kishte favorin e Lilës, e cila do të mblidhte para edhe edhe pse një grusht të vogël parash për shkak të afërsisë së afatit, dhe favorin e djalit, i cili do ta shihte dëshirën e tij për një ndryshim peizazhi të plotësuar menjëherë. Kështu, rendi i startit në garën për Djaló mund të paraqesë ndryshime kur bëhet fjalë për diskutimin e rendit të përfundimit.