Juventusi është i vendosur të përfundojë nënshkrimin e mbrojtësit të Nantes dhe Francës, Jean-Claude Ntenda (2002), thonë burimet për Goal.

17-vjeçari do të bashkohet me klubin e Serie A pasi bëri përshtypje me Les Bleus në nivele të ndryshme të të rinjve.

Mbrojtësi francez ka zhvilluar një performancëtë shkëlqyeshme duke përfaqësuar vendin e tij në nivelin U16, U17 dhe U18.

Megjithëse Ntenda duhet ta tregojë veten me skuadrën eparë te Nantes, ai ka bërë përshtypje të mjaftueshme për Juventusin për ta vënë nën kontratë atë me shpresën për të ardhmen.