Klubi shumësportësh Elbasani ka nderuar me çertifkatë mirënjohjeje Mihal Gjikën, Ferdinand Lleshin, Shefikat Kovaçin, Vehap Xhindolin, Ymer Bakallin, Hyqmet Shypheja, Shyqyri Hyskjan, Petro Banushin, Ali Mirakun, Skënder Qorrin, Xhabir Hoxhën, Pirro Janin, Aledin Shabanajn, Sami Kotorrin, Firdus Gjevorin, Kujtim Bishqemin, Platon Mirakun, Mirand Backen si sportistë elitarë ndër vite që kanë ngritur lart emrin e qytetit dhe klubit të Elbasanit në rang kombëtar e më tej..