Steven Zhang do të merret personalisht me shitjen e mundshme të aksioneve të klubit: situata në evolucion
Prioriteti është kërkimi i anëtarëve partnerë, i cili, megjithatë, prej disa kohësh nuk ka çuar asnjëherë në rezultatin më të vogël.

Interi, siç konfirmohet nga SportMediaset, u ka dhënë mandat bankave të investimeve për të gjetur investitorë të rinj për t’u marrë me të dhe sipas portalit italian, Zhang kërkon 1.2 miliardë euro për ta shitur plotësisht Interin.

Nga ‘Viale della Liberazione’ ata nënvizojnë se ky është një operacion që synon të gjejë ndonjë ortak minorance nga grupi Suning, por me kalimin e orëve duket gjithnjë e më shumë gjasa që dikush do të jetë në gjendje të marrë shumicën e klubit nga familja Zhang.

Sport Mediaset tashmë tregon interesimin e katër grupeve që do të kishin shprehur interesimin e tyre.

“Dy subjekte amerikane, njëri prej të cilëve mund t’i referohet manjatit amerikan Marc Lasry, bashkëpronar i Milwaukee Bucks në NBA, një fond nga Emiratet e Bashkuara Arabe dhe shfaqja e interesimit të Ernesto Bertarellit, njeriut më të pasur në Zvicër, po qarkullon edhe nëse do të kthehen në negociata reale, koha do ta tregojë”, – sqaron portali sportiv italian.