E njëjta situatë e Covid në botë, vazhdon përhapja me alarmente në SHBA ku kalon shifra 1’000’000 i të prekurve. Vazhdon mbetet rëndë gjendja edhe në Rusi dhe UK.  Përmirësohet situata në Itali, Francë, Turqi dhe Gjermani.

Ja detajet për shtetet me më shumë të infektuar në botë: