Kandidati Gledian Llatja ditën e djeshme ka organizuar një takim me rininë ku ka prezantuar edhe të rinjtë që janë pjesë e kandidatëve të Partisë Socialiste për Këshillin Bashkiak të Elbasanit.

Me të rinjtë e shkëlqyer pjesë e ekipit të ri të Këshillit Bashkiak.
Me rininë dhe PS të sigurtë për fitore në 14 maj!” – shkruan ai në faqen e tij zyrtare.