Mali hyn në play-off për Katarin 2022. Fitorja 0-3 ndaj Ruandës është vendimtare.  Në ndeshjet e grupeve të tjera fitojnë Afrika e Jugut, Benin dhe DR Kongo.

Ja rezultatet e plota të ditës:

Grupi E

RUANDA-MALI 0-3:    
19 ‘Djenepo, 21’ I. Kone, 87 ‘Coulibaly

UGANDA – KENIA  1-1:  
62 ‘Olunga (K), 89’ Bayo (U)

Renditja e grupit E:

 1. Mali 13
 2. Uganda 9
 3. Kenia 3
 4. Ruanda 1

Grupi G

ETIOPI – GANA 1-1:   
22 ‘A. Ayew (G), 72’ Kebede (E)

AFRIKA E JUGUT – ZIMBABVE 1-0:   
26’ Mokoena

RENDITJA e grupit G

 1. Afrika e Jugut 13
 2. Gana 10
 3. Etiopi 4
 4. Zimbabve 1

Grupi H

KONGO – NAMIBI 1-1:
42’ Shalulile ( N), 54’ Mbenza (K)

TOGO – SENEGAL 1-1:
45’ Cisse (T), 90’ Diallo (S)

Renditja e grupit H:

 1. Senegal 13
 2. Togo 5
 3. Namibia 5
 4. Congo 3

Grupi J

TANZANI – DR KONGO 0-3:   
6 ‘Kakuta, 66′ Idumba, 85’ Ngita

BENIN – MADAGASKAR 2-0:
43’ Dossou, 79’ Mounie

RENDITJA e grupit J:

 1. Benini 10
 2. DR Kongo 8
 3. Tanzania 7
 4. Madagaskari 3