Në ndeshjet e orës 6 pasdite Suedia mund Kosovën dhe shkurton distancën me Spanjën, Ukraina gjithashtu zë vendin e 2-të në grupin e udhëhequr nga Franca. Në mbrëmje do të luajnë Serbia dhe Zvicra, por edhe Danimarka dhe Anglia.

REZULTATET E PASDITES:

GRUPI A

AZERBAIXHAN – IRLANDË 0-3:
7 ‘dhe 39’ Robinson, 90 ‘Ogbene

GRUPI B

GJEORGJI-GREQI 0-2
90′ pen. Bakasetas, 95 ’Pelkas

SUEDI – KOSOVË 3-0
29’ pen Forsberg, 62′ Isak, 79 ‘Kuuaison

GRUPI D

FINLANDË – UKRAINË 1-2.  
4 ‘Yarmolenko (U), 29’ Pukki (F), 34 ‘Yaremchuk (U)


GRUPI F

SKOCI – IZRAEL 3-2:
5 ‘Zahavi (I), 30’ McGinn (S), 32 ‘Dabbur (I), 57’ Dykes (S), 94 ‘McTominay (S)