Sipas portaleve sportive Teuta, Partizani dhe Vllaznia nuk pranojne kushtet e pafavorshme te kompanise sponsorizuese Abissnet, qe eshte nen administrimin e Koço Kokedhimes.

Si rrjedhoje, keto 3 klube nuk do te pranojne vendosjen e reklamave te “sponsorit” ne stadiumet e tyre.