Sot në orën 11:00 në sheshin përpara stadiumit Elbasan Arena, në kuadrin e festimeve për ditën e Verës me ishte radha e Dance Street, këngëve dhe poezive nga gjimnazistë të Elbasanit.

Në fund fëmijët më të vegjël ngritën edhe balonat.

Sot edhe koha duket më e ngrohtë e me diell, sic ka edhe emrin kjo festë.