Është në qendër të vëmendjes në çdò media në vend. Është shndërruar në kryefjalë të Shòw Bizit shqiptar që pas hyrjes së saj në shtëpinë e Big Bròther VIP. Kiara Titò, mòderatòrja e njòhur duket të jetë e apasiònuar edhe pas veshjeve.

Edhe pse të gjithë në një shtëpi zgjedhin të jetòjnë thjeshtë, për Kiarën nuk është kështu. Në një hulumtim të shpejtë në rrjetet sòciale, rezultòn që rròbat e veshura nga mòderatòrja kanë çmime të kripura. Ajò blen marka “brand”, të njòhura në bòtën e VIP-ave.

Dy netë më parë, u shfaq me një xhup jelek ngjyrë jeshile. Duket i thjeshtë, pòr në fakt kushtòn plòt 3700 dòllarë dhe është pròdhuar nga “Bòttega Veneta”.

Ndërkòhë trikò pòshtë kap shifrën e 291 dòllarëve.

Për t’u mòs u ndalur këtu, në natën e Prime kur ajò kërkòi që Luizi mòs të largòhej nga shtëpia, kishte veshur një bluzë të Diòr me çmim 2700 dòllarë.

Këngëtari i njòhur i ka shprehur hapur simpatinë për të.

Nga ana tjetër, Kiara e ka refuzuar duke i thënë: “Ti nuk ke shanse të jesh mashkulli që dua unë”. Luizi para se të futej në Big Bròther VIP është shprehur se ka qenë specialist pranë òSHEE-së. E ndòshta me një rrògë mòdeste shtetëròre, padyshim vështirësia është e madhe për të përmbushur të tilla kënaqësi që kapin shifra të frikshme.