Vazhdon të shtohet me shifra të frikshme numri i të infektuarëve në SHBA dhe përkeqësohet gjendja edhe në Angli e Rusi.

Më lehtë situata në Francë, Turqi, Itali, Spanjë dhe Gjermani.

Ja të dhënat në detaje për shtetet më të prekura: