Vazhdon të shtohet me shifra të frikshme numri i të infektuarëve në SHBA, teksa nuk përmirësohet gjendja edhe në Turqi, Angli e Rusi.

Më lehtë situata në Francë, Itali, Spanjë dhe Gjermani.

Ja të dhënat në detaje për shtetet më të prekura: