Vazhdon të shtohet me shifra të gjihande numri i të infektuarëve në SHBA. Ngelet e rëndë gjendja edhe në Rusi, UK dhe Brazil

Më lehtë situata në Francë, Itali, Gjermani, Turqi dhe Spanjë.

Ja të dhënat në detaje për shtetet më të prekura: