Kylie Jenner, miliarderja më e re, ka veshur një pallto Fendi e cila ka vlerën e 3000 dollarëve dhe një palë këpucë 1000 dollarë teksa ka pozuar në veshje të bardhë për Chanel.

Kylie Jenner, ka veshur një pallto Fendi, të cilën ajo e shet online për 2890 stërlina, por që ajo është më e shtrenjtë sepse ka një kapelë.

22 vjeçarja, e cila konsiderohet një mogule e kozmetikës, ka po ashtu të veshur këpucë Fendi najlon derisa pozon para një zjarri dhe këto fotografi i shpërndan për 150 milionë ndjekësit e saj në Instagram.