Juventusi mund të mos jetë i vetmi klub që paguan në lidhje me rastin e fitimeve kapitale.

Ja çfarë raporton Repubblica:

Mes kompanive të përfshira është edhe Napoli, aq sa prokurori Chinè do t’i kërkojë së shpejti prokurorisë së Napolit dokumentet e hetimit për kontabilitetin e rremë në lidhje me Aurelio De Laurentiis dhe drejtuesit e lartë të kompanisë tjetër.

Vitin e kaluar, Guardia di Finanza donte të merrte dokumentet në lidhje me transferimin e Victor Osimhen nga Napoli në Lille, duke kryer kërkime në Romë, Castel Volturno dhe Francë.

Gjithashtu rrezikojnë edhe skuadra të tjera sipas portaleve sportive italiane.

Ja çfarë raportoi Libero për fitimet kapitale në Serie A:

Në sferën e drejtësisë sportive, përveç Juventusit, janë edhe klube të tjera, duke filluar nga Milani, Roma dhe Atalanta, pozicionet e të cilëve janë pjesë e një linje të dytë hetimesh të hequra nga ajo e mëparshme.  Nga dokumentet për t’u eksploruar dolën elementë të rinj, shumë të lidhur me kompanitë “të përfshira në përgjimet nga Fabio Paratici”, kompani në partneritet që bënin biznes me “Zonjën e Vjetër”.

Referenca është për Sassuolo, Atalanta dhe Udinese.  Së fundi, operacionet me Romën (shkëmbim Spinazzola-Pellegrini) dhe AC Milan (shkëmbim Bonucci-Caldara) gjithashtu mund të vlerësohen.  Sidomos pasi këto dy goditjet e fundit të tregut nuk u përfshinë në linjën e parë të hetimit dhe mund të integroheshin në të dytën.