Interi humbet Alessandro Bastonin për shkak të lëndimit. Mbrojtësi italian ishte ndalur me një problem në kofshën e majtë gjatë pjesës së dytë të ndeshjes me barazim kundër Portos. Bastoni ishte rrëzuar përtokë duke kërkuar ndërrim pas ndërhyrjes së mjekëve dhe sot iu nënshtrua ekzaminimeve të zakonshme mjekësore në institutin Humanitas në Rozzano të cilat nuk sollën një lajm të mirë për Simone Inzaghi.

LËNDIMI – Analizat klinike në fakt kanë vërtetuar se Bastoni ka akuzuar shpërqendrim në përkulësit e kofshës së majtë dhe gjendja e tij do të rivlerësohet javën e ardhshme gjatë pushimit për ekipet kombëtare. Madje, me këtë lëndim, Bastoni me siguri do të mungojë në ndeshjen e së dielës në mbrëmje ndaj Juves.

NJOFTIMI PËR SHTYP – Alessandro Bastoni iu nënshtrua testeve klinike-instrumentale mëngjesin e sotëm në Institutin Humanitas në Rozzano. Hetimet treguan një shpërqendrim në përkulësit e kofshës së majtë. Gjendja e tij do të rivlerësohet javën e ardhshme.