Pas ngjarjes, kur një punonjëse e një Banke së bashku me 2 vajzat e saj janë konfirmuar me koronavirus, 22 punonjësve të kësaj Banke iu është marrë tamponi që dje, dhe diten e sotme erdhi lajmi i shumepritur. Te 22 tamponet kane dale negative.

Sipas gazetares se Best Channel Entela Duka, 22 punonjësit e Bankës në Elbasan kane marre lajmin e mire rreth ores 13.00 te dites se sotme.