Barazimi i shtatë dhe pika e shtatë në renditje për Levanten, të cilës i mungon edhe një herë takimi me suksesin e parë në ligë.

 “Bretkosat” ndalohen në 0-0 në shtëpi nga Athletic Bilbao, të cilit i mungon  kapje me Betisin dhe parakalimi i Rayo Vallecanos në renditje.