Një gol secili, një për çdo pjesë, dhe këtu ndahen pikët. Real Valladolid dhe Cadiz nuk janë dëmtuar, ndeshja e vlefshme për javën e tridhjetë e dytë të LaLiga përfundon në barazim 1-1.

Mikpritësit kaluan në epërsi me Plano në minutën e 14-të, të arritur në pjesën e dytë nga Cala 64’.

Valladolid mbetet në zonën e rënies, ndërsa Cadiz ngrihet në 37 pikë në renditje, +8 mbi Real Valladolidin.