Ndeshja e javës së 33-të në LaLiga midis Athletic Club dhe Valladolid përfundon 2-2.
Mikpritësit ishin dy herë përpara dhe gjithnjë u rikuperuan nga ekipi mikpritës, i cili fitoi 1 pikë të rëndësishme për sa i përket sigurisë dhe e zbret Elchen në vendin e katërt nga vendi i fundit me 30 pikë.
Nga ana tjetër, baskët shkojnë në vendin e 8-të së bashku me Granadën.

Athletic Club-Valladolid 2-2:
14 ‘Morcillo, 70’ Orellana (V), 76 ‘Raul Garcia, 85’ Weissman (V)