Jemi në vitin 1995
Kur flasim për Lamborghini Diablo, nuk mund të mos kujtohet ai version i vitit 1995. Ai me inicialet ‘SV’. Një simbol që qëndronte për ‘Super Veloce’. E kufizuar dhe ekstreme, Diablo SV (Super Veloce) u prodhua nga viti 1995 deri në 1999 (deri në 2001 me rivendosjen) dhe ishte projektuar për pistën.

Tërheqje vetëm nga pas
Lamborghini Diablo SV përsëri prezantoi vetëm lëvizjen me rrota të pasme (si Lamborghini Diablo i parë i vitit 1985) dhe shtoi një paketë teknike që përfshinte pezullimin mekanik dhe një krah të pasëm të rregullueshëm.

Deri në 520 kf.
Ky version i Lamborghini Diablo me lëvizje me rrota të pasme dhe pezullim mekanik ishte i pajisur me një specifikim të përmirësuar të njësisë së fuqisë që arriti një fuqi prej 520 kf.

Ajo që po ndryshonte ende
Karakteristika të tjera dalluese të Lamborghini Diablo SV përfshijnë rrotat e pasme 18 inç, frenat e përmasave të mëdha përpara dhe të pasme, panelin e instrumenteve të ridizajnuar dhe një krah të ri të rregullueshëm me tre pjesë në të zezë ose ngjyrë të personalizueshme të trupit.

Logoja SV
Por detaji më i spikatur i këtij versioni të Lamborghini Diablo është padyshim logoja e madhe SV që zë të gjithë anën. Një version mahnitës.