Lazio ka vënë në shënjestër Valentin Mihaila (2000).

 Ekipi kryeqytetas ka ofruar 8 milionë euro për sulmuesin e majtë rumun. 

Sipas mediave rumune, Parma nuk është e gatshme të japë zbritje dhe kërkon të paktën 20 milionë euro për xhevahirin e saj.