Gjatë eventit “Të Bashkuar për Ukrainën” në Milano, drejtori sportiv i Lazios, Igli Tare, foli për TMW:

Immobile u kthye te goli…
Gjëja më e rëndësishme është që Ciro të gjejë rrugën për të shënuar, atëherë edhe nëse ka munguar, ekipi ka qenë gjithmonë aty. Ne e gjejmë veten atje dhe duhet të përpiqemi të bëjmë sa më pak gabime nga tani deri në fund.

Sarri thotë se sulmuesit janë të ndjeshëm mendërisht?    
Edhe sulmuesit e mëdhenj nuk e kanë gjetur golin për muaj të tërë, pastaj sapo ndodh ata shpërthejnë. Shpresoj të jetë fillimi i një finaleje të shkëlqyer sezoni.

A është e rëndësishme të arrish në Ligën e Kampionëve?    
“Jo vetëm për Lazion, duke parë gjithashtu se si do të ndryshojë formati nga 2024 do të ishte thelbësore për rritjen i këtij klubi, vitet e fundit ka pasur gjëra të mira. Ne duam ta arrijmë këtë qëllim, por pa bërë presion mbi veten tonë.”

A do të jetë e ardhmja juaj ende te Lacio? “Unë kam ende një kontratë ekzistuese, pastaj marrëdhënia ime me këtë klub është e rëndësishme. Në kohën e duhur do të flasim edhe për këtë.

A do të qëndrojë Acerbi te Interi?
Nuk e di, do të shohim se çfarë do të ndodhë, por jam i lumtur që ai po bën një kampionat të madh.

Ndeshja kundër Cluj?
“Më e rëndësishmja, ne kemi shumë për të humbur dhe pak për të fituar.  U larguam me keqardhje nga EL, tani duhet të shkojmë deri në fund në këtë garë.”