U luajtën sonte disa ndeshje të vlefshme për kompeticionin Liga e Kombeve, fitojnë Kosova, Spanja, Portugalia dhe Serbia

Ja rezultatet e plota të ditës:

PORTUGALI – REPUBLIKË CEKE 2-0 (Lega A, grupi 2)
33′ Joao Cancelo, 38′ Guedes

ZVICËR – SPANJË 0-1 (Lega A, grupi 2)
13′ Sarabia

NORVEGJI – SLOVENI 0-0 (Lega B, gruppo 4)

SUEDI – SERBI 0-1 (Lega B, grupi 4)
45+3′ Jovic

GREQI – QIPRO 3-0 (Lega C, grupi 2)
9′ Bakasetas, 21′ Pavlidis, 49′ Limnios

KOSOVË – IRLANDË E VERIUT 3-2 (Lega C, grupi 2)
9′ pen., 52′ Muriqi (K), 20′ Bytyqi (K), 45′ Lavery (IN), 84′ Ballard (IN)

MAQEDONI E VERIUT – GEORGJI 0-3 (Lega C, grupi 4)
52′ Zivzivadze, 62′ Kvaratskhelia, 84′ Kiteishvili

GJIBRALTAR – BULGARI 1-1 (Lega C, grupi 4)
45+1′ Minchev G. (B), 61′ pen. Walker (G)

MALTË – ESTONI 1-2 (Lega D, gruppo 2)
21′ Vassiljev (E), 56′ Degabriele (M), 94′ Anier (E)