Prej pandemise Coronavirus pothuajse të gjitha shtet evropiane i kanë pezulluar kampionatet e futbollit.

Vazhdojnë luajnë rregullisht Rusia, Turqia, Serbia, Kazakistani, Argjentina, Brazili, Australia, Algjeria, Kili, Kosta Rika, India, Meksika, Vietnami dhe kampionatet e shteteve afrikane.

Ja disa nga ndeshjet kryesore të ditës së sotme: