Brest bën një hap të rëndësishëm drejt shpëtimit duke mundur Saint-Etienne me rezultatin 2-1. Vendasit kalojnë përpara në minutën e 11-të me Khazri, por në pjesën e dytë Charbonier përmbys rezultatin me një dygolësh dhe lejon ekipin e tij të kalojë rivalin e ditës në renditje (40 pikë kundrejt 39).

St. Etienne-Brest 1-2:
11 ‘Khazri, / 67’ dhe 79 ‘Charbonier