Në ndeshjet e pasdites në Ligue 1, fitojnë Monaco, Lille dhe Rennes.
Ja rezultatet e plota:

LILLE-METZ 1-0 – 88′ Luiz Araujo

ANGERS – REIMS 1-0 – 55′ Bahoken

DIJON – BREST 0-2 – 42′ Perraud, 95′ Cardona

LORIENT-LENS 2-3 – 14′ Grbic (LO), 31′ Kakuta pen. (LE), 34′ Medina (LE), 63′ Ganago (LE), 93′ Wissa pen. (LO)

NIMES – RENNES 2-4 – 12′ e 39′ Guirassy (R), 36′ Cubas (N), 55′ Ferhat (N), 72′ Aguerd (R),

MONACO-NANTES 2-1 – 5′ Diop (M), 61′ Blas (N), 65′ Geubbels (M), 97′ Bourigeaud (R)