Kanë përfunduar takimet e drekës në Ligue 1. Fitojnë Monaco, Rennais, Metz dhe Strasbourg.

Ja rezultatet e plota të drekës:

Rennes-Bordeaux 6-0:
32′ Terrier, 43′ Bourigeaud, 61′ Laborde, 69′ Truffert, 89′, 91′ Guirassy

Lorient-Angers 0-0:

Reims-Metz 0-1
61′ Niane

Strasbourg-Montpellier 3-1:
77′ Majeed, 84 Thomasson, 86′ Gameiro / 11′ Mollet

Monaco-Clermont 4-0:
45’nDiop, 55′, 62′ Ben Yedder, 83′ Henrique