Në ndeshjet e darkës në Ligue 1, fitojnë Nice dhe Nimes.
Ja rezultatet e plota:

Bordeaux – Dijon 2-2:
16′ Chouiar (Dijon), 35′ Hwang Ui-Jo (Bordeaux), 64′ Briand (Bordeaux), 72′ Chouiar (Dijon).

Nantes – Metz 0-0:

Nimes – Angers 1-0:
80’ Kone

Toulouse – Nice 0-2:
12′ Lees-Melou, 95′ Herelle.