Në ndeshjet e sotme të Ligue 1 fitojnë PSG, Monaco dhe Marseille.

Ja rezultatet e plota të ditës:

  • Dijon-Metz 2-2
  • Monaco-Lille 5-1
  • Montpellier-Brest 4-0

  • Nantes-Angers 1-2
  • Nice-Toulousa 3-0
  • Olimpique Marseille-Nîmes 3-1

  • Paris Saint-Germain-Amiens 4-1
  • Strasburg-Saint-Étienne 2-1
  • Reims-Lion 1-1
  • Rennes-Bordeaux 1-0