Marseille e Igor Tudor nuk shkoi përtej 0-0 në fushën e Lorient në javën e 30-të të Ligue 1 dhe kështu u shkëput nga Lens, tani +2, dhe nga PSG, tani +8, duke humbur një mundësi të rëndësishme.

Më poshtë renditja e përditësuar: