Një gol i Embolos në minutën e 69-të i dha Monacos një fitore të çmuar 0-1 në Nice. Skuadra e drejtuar nga Clement bën kështu një hap të rëndësishëm në renditje, duke arritur në vendin e 10-të me 8 pikë në të njëjtin nivel me Rennes-in në vendin e 9-të.
Nga ana tjetër, periudha e keqe e vendasve vazhdon, duke mbetur me 5 pikë në pozitën e 16-të, në shoqërinë e Toulouse të 15-të dhe Brest-it të 17-të dhe në zonën e rënies.