Nantes dhe Clermont sigurisht nuk u kursyen, në një ndeshje ku nga fitojnë 2-1 verdhegjelbërit ku pati edhe dy kartonë të kuq (në fillim nga Gastien 30’ për miqtë dhe më pas nga Corchia 39’ për vendasit).

Pas avantazhit fillestar të Girotto 38’ për Nantes, Bayo 49’ mendoi të rivendoste ekuilibrin.

Megjithatë iluzioni nuk zgjati shumë, sepse në minutën e 61-të Blas nënshkroi 2-1 përfundimtar për djemtë e Kombouare.