Ligue 1 përfundoi sonte me ndeshjet e javës së 38-të.  Më poshtë janë rezultatet dhe të gjitha vendimet.

 • Angers – Montpellier 2-0
 • Brest – Bordeaux 2-4
 • Clermont – Lyon 1-2
 • Lens – Monaco 2-2
 • Lille – Rennes 2-2
 • Lorient – Troyes 1-1
 • Marseille – Strasbourg 4-0
 • Nantes – St. Etienne 1-1
 • Paris SG – Metz 5-0
 • Reims – Nice 2-3

Renditja përfundimtare:

 1. PSG 86
 2. Marsejë 71
 3. Monako 69
 4. Rennes 66
 5. Nice 66
 6. Strasburg 63
 7. Lens 62
 8. Lyon 61
 9. Nante 55
 10. Lille 55
 11. Brest 48
 12. Reims 46
 13. Montpellier 43
 14. Angers 41
 15. Troyes 38
 16. Lorient 36
 17. Clermont 36
 18. St. Etienne 32
 19. Metz 31
 20. Bordo 31

Vendimet

PSG dhe Marseille në grupet e Champions League

Monaco në play-off të Champions League

Rennes në grupet e Europa League

Nice në play-off të Conference League

Saint-Etienne në playout

Metz dhe Bordeaux ranë në Ligue 2