Liverpool FC ka lëshuar zyrtarisht bluzën e tyre për transfertat për sezonin 2021/2022. Kompleti i dytë për ndeshjet jashtë shtëpisë i zbuluar nga Nike që prej marrjes së tyre nga New Balance vitin e kaluar.

Ngjyra kryesore e “fosileve” të kitit të sapo lëshuar jep idenë të kompletit “jashtë të bardhës” në mes të viteve ’90 të prodhuara nga Reebok në atë kohë.

Kompleti i Nike është i theksuar nga një jakë jeshile atomike dhe vijat përgjatë anës me emblemë të ndritshme të kuqërremtë dhe “shenjën” e Nike.